sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Juhlapäivä

Mr. O.Pulkkanen on sanonut aikanaan, että kisapäivä on aina juhlapäivä. Silloin saa mitata omaa ja kilpakumppaneiden tasoa. Tämä päivä voidaan juuri ja juuri luokitella juhlapäiväksi, kun Reippaan O & C starttasi Roomassa I Granai Run -tapahtumaan, matkana 10km maantiellä. Kilpailun järjesti tutunkuuloinen organisaatio, RRR, (RomaRoadRunners).

Vaikka kyseessä ei ollut kauden pääkisa, niin pieni testijuoksukin saa aikaan tutun valmistautumisen. Edellisenä yönä ei saa kunnolla unta, pientä hikoilua, käyskentelyä vichyn kanssa, sekä levottomia juttuja. Aamulla ponkaistiin klo 06.00 pienelle aamulenkille ja kisa starttasi klo 10.15.

Molemmilla herroilla juoksi kulki omasta mielestä varsin mukavasti. Ollilla oli alussa niin kovat menohalut, että mies ilmoitti voittavansa juoksun, kun matkaa oli mennyt 500m! Harvalla riittää pokka siihen. Loppujen lopuksi Olli luukutteli 10km aikaan 32.37 ja Janne juoksi 35.34. Reitti oli kohtuu nopea juosta, vaikka tasaista kohtaa ei reitillä juuri ollutkaan. Koko ajan juostiin joko loivaa ylämäkeä tai loivaa alamäkeä. Tapahtuma oli varsin mukava ja Olli sijoittui kokonaistuloksissa 13. ja Janne 51. Juoksijoita juoksi maaliin noin 1900. Kisojen järjestäjät olivat innoissaan suomalaisista juoksijoista ja ”kisapomo” hehkutti Lasse Virêniä. Hehkuttamisen arvoinen mies.

Palkinnoksi Ollille luovutettiin 8 kiloa pastaa. Nyt on tiedossa mitä loppuleirin ajan porukka tulee syömään. Ettei tarina jää ainoastaan miehiin, niin kerrotaan, että Virpi ja Reetta juoksivat samassa tapahtumassa 4km ”Fun Runin”, tytöillä oli palauttava päivä ja iloisen juoksun lisäksi tyttäret taivalsivat lisää palauttavaa juoksua ennen ja jälkeen startin. Huomenna tytöt ovat nopeita kuin tuuli ja pojat kestäviä kuin muuli!

Juhlan lisäksi Ostiaan saapui ensikesän Reippaan viestijoukkueen kantava voima, Tomi! Miestä ei päästy juoksuttamaan, mutta Espanjassa talvehtiva mies vakuutti olevansa kovassa lyönnissä kesää varten. Ruskea ihonväri ainakin on havaittavissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti